Лора Крумова се Охрани Здраво! Стилистите Трудно й Намират Дрехи!

Лора, ГаляВодещата на „Комбина“ Лора Крумова отново се окръгли и чукна 100 килограма, а стилистите й са в пълен потрес.

Блондинката, която по принцип има пухкави форми,  по време на бременността си  качи стряскащите  40 килограма, защото имаше неистов апетит. След раждането тя успя да редуцира значителна част от тях – най-вече заради амбицията да се върне на екран. Откакто се успокои обаче, че работата й в предаването й е в кърпа вързана и няма защо да се доказва пред шефовете си, от няколко месеца  Лора  пак пълнее неконтролируемо, а стилистите на Нова тв. едва й намират подходящи дрехи, с които по някакъв начин да прикрият преливащите тлъстинки.

„Как няма да стане сто кила, след като непрекъснато  се тъпче, непрекъснато гризе нещо,  а изобщо не изразходва никакви калории. Идва на работа с колата, тръгва си с колата, ако може направо в студиото ще паркира с колата. Мрази фитнеса, мрази упражненията, не обича даже да прави излишни движения и не изминава повече от сто метра пеша“, приказват зад гърба й колегите й.  Даже приятелят й Сотир, който е запален спортист, е вдигнал ръце от нея и по никакъв начин не можел да я мотивира да свали поне десет килограма.  Вместо да отиде на фитнес, тя предпочитала да си стои вкъщи и да се върти край хладилника под предлог, че трябва да си почине и да гледа детето.

Зрители вече започнаха да  подхвърлят, че Лора е на път да достигне Наталия Симеонова, не по кадърност в журналистиката, а по килограми.

Явно парите на „Америка за България“ твърде добре са се отразили на фондацията на Крумова и Щърбева и особено на снагата на Лора, приказват в кулоарите на телевизията.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/IkaVSFOQEWw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *