Шок! Ася Капчикова имала С*кс Тарифа!

Ася КрискоСупер скандал отново разтресе конкурса Мис Плеймейт, след като се оказа, че новата победителка крие срамни тайни.

Според сайта Хотарена, Ася Капчикова  не била само  танцьорка и модел, а се подвизавала и като нощна жрица.

Любимата на Криско  била доста известна из нощните клубове на София,  но не  само като танцьорка. Когато закъсвала за пари, тя се оглеждала в тълпата и си намирала платежоспособни клиенти, които обсипвала с внимание насаме.

Тарифата й била много приемлива и апетитна, като самата нея. Мъже твърдят, че им искала между 80 и 100 лева за час масаж с екстри.

Криско обаче не знаел тази подробност и хлътнал по момичето, а и то по него. Дали като разбере, няма да слезе от крилете на любовта и щастието, питат се негови колеги.

Бившите й колежки пък мърморят, че откакто взе титлата Мис Плеймейт, пред Ася се отварят огромни възможности. Тя може  да си вдигне тарифата колкото си поиска, тъй като в момента е на върха на славата.

Възможно е, но все пак оставаме с едно на ум. Подобни слухове се появяват за всяка, която спечели Мис Плеймейт, а какво се изписа за Ели Кучкова, след като спечели приза, чак не смеем да си припомним.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nvWH3jixXAo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *