Шок! Новият на Ася Капчикова й кръшка с Мъже! Виж Тук:

Ася КенРазбра се кой е новият любовник на Ася Капчикова. Това е моделът и актьор Илиян Илиев, по-известен като българския вариант на куклата Кен.

Новоизпечената любовна двойка се появи на светско събитие, веднага след като Ася излезе от „Фермата“. Тя се хвърли във випаджийския живот и в ръцете на гаджето си. А двамата скандализираха публиката със страстните си целувки  в късните часове на нощта, разменени без свян пред всички.

Ася и Илиян обаче съвсем не спряха дотам. Интимните им снимки, които после качиха в интернет, предизвикаха много коментари. Влюбените бяха подбрали дори тоалетите си в един тон и наистина приличаха на Барби и Кен.

Още във „Фермата“ Ася сподели, че не е била вярна на Криско, а според клюките двамата с Илиян  са заедно от цели пет месеца. И точно Илиян бил причината рапърът и плеймейтката да скъсат толкова неочаквано и категорично.

На пръв поглед Ася и Илиян са идеална двойка! Но нищо на този свят не е идеално, затова красавицата се тормози от слух, който плъзна веднага из светските среди. А той е, че Илиян й изневерявал, докато тя копаела из чукарите на Фермата. И то не с някоя друга красавица, а с… мъж!!!

В леглото му се търкалял успешен наш футболист, нарочен за една от надеждите на родния футбол.

Дали е вярно това или само злостна клюка, все още на 100 % ясно. Илиян е печелил няколко национални и световни конкурса за красота, а японско списание го нарече „моделът с най-симетрично лице“, като подчерта приликата му с куклата Кен.

Той е завършил НАТФИЗ, но засега предпочита да се подвизава в света на модата, вместо на театрална сцена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *