Шок! Иво Аръков ще си реже ушите! Вижте защо:

Иво АръковС появата си като водещ на забавното предаване „Мармалад” Иво Аръков  шокира фенките си, защото не прилича на себе си.

Актьорът се е състарил, изглежда измъчен… но се усмихва изкуствено, за да се хареса на публиката. И въпреки това не може да скрие близо 15-те килограма, които е притурил към снагата си, но не във вид на мускули. Явно от нерви или вълнение е започнал да прекалява с храната, коментират фенките му.

Неотдавна актьорът се подложи на сериозни разкрасителни процедури, за да стане по-привлекателен и по-продаваем. Грозните подигравки, които слушаше заради вампирските си зъби, го накараха  да сложи брекети на стари години. Той вложи хонорара си от предния сезон на „ВИП брадър” в стоматологичен кабинет, за да се сдобие с нова, красива усмивка. Аръков с готовност се оставил в ръцете на най-скъпия столичен стоматолог, който е майсторил зъбите на Антония Петрова и Виолета Марковска.

След като брекетите дадоха очаквания резултат и коригираха зъбния му дефект, суетният актьор допълнително си сложи порцеланови зъби и… придоби холивудска усмивка.

Това моментално даде резултат и Аръков измести и седна в стола на  Димитър Павлов като водещ на неделното ток шоу.

Най-после мечтата на бившия на Мика Стоичкова се сбъдна и сега той има постоянен, при това не лош доход. Но повечкото пари накуп, с които Аръков се видя изневиделица, се отразиха на формите му и те взеха да се наливат. Освен това д-р Енчев го поля със студена вода, като заяви, че има нужда от операция на ушите, тъй като са големи и стърчат.

Но в името на красотата актьорът, който е по-суетен и от женичка, е готов да легне и под ножа, за да стане съвършен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OAdDLDf22uU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *