Динко от Ямбол Свали Ася Капчикова с нежен зов: Покажи си мръсната муцуна! Виж Тук:

Динко АсяКолоритният Динко Вълев от Ямбол,  известен като Ловеца на мигранти, тръгна на лов за красавици.

Той се метна на врата на плеймейтката Ася Капчикова още щом прекрачи прага на „Фермата“.

Тъй като е там за кратко време, няма как да губи нито секунда за ухажване, затова директно преминава на въпроса, без да й вземе китката, или да й хвърля белтъци на хорото.

Всъщност в свое интервю Динко загатна, че влиза в аграрния риалити формат именно за да се запознае на живо с красавицата, на която селския труд не е чужд и да я навие да му стане жена. Време ми е да се задомя, стига съм скитал с момчетата, трябва ми хем да е хубавица, хем да е работна.

Явно тези две качества ямболията е съзрял точно в Ася, защото веднага се настани до нея и започна да я сваля. Динко би могъл да свали плеймейтката и в буквалния смисъл на тази дума- директно на земята, обаче от продукцията не  му позволили да влезе със свински опашки. Иначе като нищо щеше да я повали по гръб.

„Влизам да се забавлявам, трудът не ме плаши“, заяви той и забавлението започна веднага.
Двамата с Ася доста бързо си допаднаха. Динко реши да повози плеймейтката из полето  с луксозния си автомобил, но пазейки честта на момата, качи и рапъра Дий да им свети.

„Свали качулката и си покажи мръсната муцуна“, – призова дамата на сърцето си  Динко с възможно най-нежния глас, смятайки това за върха на галантността.

При този жест на внимание  Ася не се сдържа и избухна във весел и кръшен смях. Рапърът Дии остана с каменно лице и не показа никаква реакция, а Динко, насърчен, продължи да обсипва Ася с грубовати комплименти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VFfk2VWGR4g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *