Шок! Ася Капчикова става монахиня! Виж тук:

Ася Капчикова  скоро ще изгрее и на музикалната сцена.

Докато бяха интемни, Криско е успял здраво да зариби гаджето си по рап-а и затова първата песен на плеймейтката ще е точно в този жанр. Тя обещава, че тя и рапъра DEE, ще скандализират всички с много провокативен клип.

Във видеото тя ще се появи в образа на монахиня, но премълчава дали само ще подскача по сцената, или ще пее. Доскоро Ася твърдеше, че пеенето не е от най-силните й страни, но пък в България сега всеки прави това, което най не може.

Ася е избрала крайно неподходящ момент да се замонаши, коментират нейни колежки. Тъкмо когато най- сетне напълни пазвата си със силикон и има всички шансове да избоде очите на мъжете с напръщяла гръд, тя е тръгнала да навлича расо. Всъщност не е много ясно дали расото ще е автентично, или някоя негова еротична версия, от черна дантелена материя през която ще се вижда всичко…

Но това, което ще се види (ако се види) е асиметрично.

Защото новите силиконови гърди на плеймейтката са с различна големина.

В едната тя си сложила 365 кубика, а в другата – 340. Дали го е направила нарочно, защото разликата е едва осезаема, или лекарят е сбъркал кубиците, преймейтката не признава. Тя обаче разказа, че процедурата по натъпкването й със силикон била доста болезнена и в необозримо бъдеще обмисляла да премахне имплантите.

Въпреки мъките, през които премина, Ася все пак се харесва повече с напомпаният бюст и е категорична, че той е много по-красив и апетитен от естествения й, който беше доста семпъл.

А най-много се зарадвало новото й гадже, което обстойно изследвало и намачкало балоните по всички правила на любовната игра.

И към днешна дата Капчикова упорито крие кой е мъжът до нея. Това поражда слухове, че или е женен, или много известен, а самата тя не иска да влияе отрицателно на имиджа му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *