Край на моминството! Петя Дикова заби едър Послушан: Виж Тук:

Петя Дикова бе забелязана в един от най- известните столични молове с нов любовник, който не е известен в светските среди.

Младият мачо изглеждаше като бодигард до Петя, защото всичко, което двамата правеха, ставаше по нейна команда. Включително и заплащането на глезотиите, които си напазаруваха.

Докато  анонимният й приятел скучаещо разглеждаше витрините, щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева се развъртя като истинска фурия в желанието си да остави най-добри впечатления у новия мъж до себе си.

Елегантно облечената Петя намери време да купи на приятеля си модния напоследък фреш от портокал, ябълка и грозде. В същото време, с неподозирана енергия, тя се спусна към киносалона, където успя да се докопа до два билета за последната прожекция на един от безкрайната поредица холивудски екшъни.

С билети в ръка, в стил Сашо Диков, енергичната водеща засили пасивния си кавалер към мястото, където се продават пуканки и кока -кола. Защото според всеобщото мнение на кино-спецове от хайлайфа, хрупането на пуканки е почти толкова важно, колкото и гледането на филма.

Най-накрая, малко преди да влязат в залата младежът се окопити и се опита да влезе в ролята си на ухажор, макар и без особен успех. Все пак, в крайна сметка, двамата успяха да заемат местата си в киносалона, секунди преди да започне прожекцията.

Макар че като водеща на светско предаване по БНТ щерката на Сашо Диков не може да се похвали с кой знае колко голяма заплата, тя плащаше със замах всички харчове по неделната обиколка на столичните потайности.

Явно Петя е зарязала лондонската си любов, заради която летеше непрекъснато до Англия и си е намерила нещо родно и послушно. Кой е той обаче, все още никой в журналистическите среди не знае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *