Шок! Петя Дикова се появи в ефир натъкмена като булка!

Петя Дикова дантелаПетя Дикова стресна зрителите, като се появи в ефир с рокля, ушита от бяла дантела, украсена  с  бели рози.

Ако това беше в нощно предаване, можеше да мине и за екстравагантност, но да цъфнеш в ефир в 11 часа  преди обед в този вид, си е живо предизвикателство.

Сега най-актуалната материя, от която се правят булченските рокли е точно тази и зрителите помислиха, че Петя ще се жени, или най-малкото ще обяви годежа си.

Тя обаче говори за всичко друго, размахва ръце в ефир като спортен коментатор и едва не спраска роклята, но за годеж и сватба дума не отвори.

Озадачените зрители я видяха и права. Роклята не само изглеждаше така, сякаш Петя чака някой да я отведе в гражданското, но имаше и две умопомрачителни цепки отстрани, стигащи почти до дупето и дълбоко изрязан гол гръб.

Да не е станала представителка на някоя сватбена агенция, зачудиха се отново малцината пред екраните. Но се оказа, че грешат. Дикова просто си падала по фриволни облекла и дантелки въпреки напращялата си фигура, а дизайнерите на предаването просто развихрили фантазията си и я облекли в това чудо на модната мисъл.

Ще се жениш ли, попита първият й гост Криско, а после добави сконфузено – абе добре ти стои. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Or4iOWxXiTg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *