Юксел Кадриев СЕ РАЗГОНИ! Хвана си Гадже на възрастта на дъщеря си! Виж Тук:

Телевизионният водещ от btv, Юксел Кадриев съвсем му е отпуснал края. Колегите му вече не могат да преброят момичетата, които само през последната година са минали през леглото му. И се чудят какви по-точно са отношенията му с мощен и здрав господин, поназнайващ източни бойни изкуства.

Етническият турчин и тв. водещ има вече нова любовна връзка. Палавата певица Александра Николова – Алекса. Факта, че се е снабдил с нова интимна партньорка, обаче съвсем не означава, че Юксел се е кротнал и нощно време топли само нейните завивки. Палавият говорител продължава с инцидентните си „срещи“ с най-различни „девойки“ за по една нощ.

btv водещият дори наскоро се похвалил, че макар и на 43 години, той бил неуморим и вкарвал в леглото си всяка мадама, която му направи и най-малкото впечатление. Единственото му условие е момичето да е под тридесетте. Защото по-възрастните той вече не ги кльопал.

С успеха си сред момите Кадриев слага в джоба си всички свои приятели-бонвивани, които се мъчат да му подражават в креватните изпълнения.

И именно завистта на част от тези, близки до него хора, захранва жълтите издания с коя от коя по-пикантни клюки по негов адрес. „Доброжелателите“ на Юксел непрекъснато подават информация към светските вестници и сайтове, които пък фабрикуват клюки за все нови и нови любовни партньорки, с които уж неуморният мачо си имал вземане даване в потайните доби на нощта.

Истината обаче е, че с новата си любов Александра Николова, Юксел в момента преживява бурни дни. Двамата имат солиден опит с предишни връзки и познават както страстта от споделеното преживяване, така и скръбта от раздялата. Но опита им, част от който е и горчив, само дава импулс на настоящата интимна връзка на Юксел и Алекса.

И известният водещ, и Алекса твърдят, че в отношенията им няма финансов елемент. И че те са доминирани само от чиста и изгаряща страст. Само че така започват всички връзки. Като изпепеляваща любов, която после се превръща в нещо друго. Защото страстта рано или късно винаги се предава на сивата власт на битовизмите на паричния недостиг.

В медийните среди се върти и още един пикантен момент, който може би идва по-скоро от твърде развинтеното журналистическо въображение, отколкото от реални факти. Но все пак: По-рано се говореше за приятелството на Юксел с Евгени Минчев, на което папараците придаваха по-нежно като нюанс значение.

Сега пък на дневен ред е близостта на Кадриев с един каратист, с когото той се запознал покрай тренировките си по карате в известен столичен фитнес клуб. Никой не знае дали отношенията на водещия с въпросния мускулест мачо са чисто приятелски или между двамата има нещо повече. Но на пресата винаги са нужни сензации. А там където ги няма, тя просто е принудена да си ги измисля.

Сигурно е обаче, че напоследък Юксел е станал изключително потаен, за да намали колкото е възможно измислиците по свой адрес и да остави без храна бълващата „сензации“ фабрика за светски клюки. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Много приказки за нищо!
    Аз мисля, че момите и момците сменят Кадриев, а не той тях! Начин на живот на простолюдието…
    Похот, жажда за известност и тем подобни незначителни приумици на кадриевци. А щом колегите му завиждат да се обрежат и те и да пробват… Колко му е. За това /акъл-ум/ не се иска!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *