Ужас! Андреа Загуби Ръката си! Виж Тук:

Андреа цъфна на снимка без…ръка. Просто едната я няма. Изпарила се е!

Тази подробност не е забелязана дори от пиарите й, които пльоснаха фотото от рождения й ден на страницата й във Фейсбук. Така покрай всички други снимки в портфолиото на певицата, се появи и „едноръката“!

Фотографията е от известен ресторант, където фолкаджийката празнува 30-ия си рожден ден. Всички гости се кълнат, че рожденичката е носила на празника и двете си ръце. Никой не е забелязвал никаква асиметрия в тялото й. И то при положение, че тоалетът й е бил без ръкави и с обичайното деколте до пъпа! А и Андреа не е споделила на никого наскоро да е преживяла ампутация, кълнат се гостите на партито й.

Всъщност историята с безръката снимка на певицата не доведе до потрес и истерия нито един от феновете й във фейсбук. Всички знаят, че Андреа е вманиачена на тема килограми и по тая причина снимките й до една, преди да бъдат публикувани, минават на обработка през фотошоп. Този път обаче в бързината хем да я направят по-слабичка, хем скоростно да метнат събитието в профила й, в суматохата пиарите й са изрязали едната й ръка.

Извън този гаф, празненството преминало повече от успешно. Кубрат бил плътно до любимата си, на която от осем години насам обещава, че ще се оженят, но все не намира време. Плътно до рожденичката бил и брат му Тервел със съпругата си Диана, а сред официалните гости се усмихвали Преслава, Златка Райкова и други приятелки на певицата. Само букетите, които получила Андреа, можели да напълнят цял цветарски магазин.

Андреа е щастлива и това е видно. С мъж, който я обича, с приятелки, които са готови на всичко за нея…

Тогава откъде идва манията й по фотошопа, която очевидно вече е болезнена?

Какво значение има дали е с пет кила по-тежка, или не? На кого му пука?

От доста време феновете я подкачат, че ако продължава да се кастри и да се редактира с фотошоп, след време ще изчезне. И ето, случи се. Изчезна ръката й. А утре може да се появи с половин глава, или изцяло без.

Това е много по-жалко, отколкото няколко кила в повече, но явно вманиачената певица ще се прави на фиданка до последно! Дори да заприлича на Мис Пиги – ще продължава да тиражира анорексични снимки. А кого, освен себе си, опитва да заблуди – не е ясно!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ами, те да и изрежат и главата и да оставят само циците!
    Спокойно, никой няма да забележи липсата…
    То, като не се предполага, че има такава природна даденост.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *