Шок! Объркаха Андреа със Стриптизьорка!

Андреа цициВ бар със съмнителна репутация във Виена ще пее днес фолкаджийката Андреа.

Огромен плакат  с лика на българката е опънат  на вратата на заведението, а то пък е известно с горещите изяви на еротични танцьорки, които ходят от маса на маса и се отъркват у гостите.

Тъй като Андреа е на снимката в обичайния си полугол вид с къса поличка, която едва покрива чатала й, доста от мераклиите за силни усещания питали собственика на наргиле-бара  „Fly lounge“ какво точно ще прави дамата от плаката – ще танцува, или ще се съблича. Повечето не я познавали като певица, пък и скромните й откъм плат одежди навявали на други мисли.

Единствено българите във Виена знаели коя е и някои си купили куверти – къде да я послушат, къде да оплакнат очите си с формите й.

Андреа барОткакто напусна „Пайнер“, любимата на Пулев сама си организира концертите и сама си уговаря хонорарите. Затова и често отсъства от музикалния афиш. И докато у нас разчита на лични познанства със собствениците на клубове, в чужбина разчита на свои познати, които да й осигурят място за изява.

Тя вече веднъж е пяла в този клуб, но тогава беше с Кубрат, който играеше ролата на лична охрана. Сега е наела бодигардове, защото наистина могат да я сбъркат с еротична танцьорка и да се опитат да я опипат. А публиката на Fly lounge е предимно от разкрепостени мъжкари, които пускат ръце на танцьорките и си уговарят срещи с тях.

Като знае какъв е клубът и какво се върши вътре, трябваше да се облече по-прилично за плаката, критикуват я нейни фенове. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *