Рут Колева Излъга Нагло Шарлопов, че има 100 хиляди фена във FB

Рут къртицатаРут Колева излъга нагло в ефир колко фена има.  Без изобщо да й мигне окото, певицата заяви на Стефан Шарлопов  в  предаването „Звездни стажанти“, че последователите й  във фейсбук са 100 хиляди.

Босът на стажантите силно се впечатли и най-вероятно по тази причина не я изгони заради провинението й. В предаването тя саботира шефа на групата Пламен Медаров в мисията им за набиране на храни за нуждаещите се. Рут беше права за едно- не беше редно да викат свои приятели и да ги карат да купуват най-евтините стоки – солети и вафли… с надеждата по този начин да спечелят с по-голямо количество продукти пред другия отбор.

„Разбери, че става дума за великденски пакети. Бедните не се нуждаят от вафли и солети, а от олио, брашно, боб, консерви, за да могат да направят една що годе празнична трапеза“, повтаряха Албена и Рут, но Пламен не ги слушаше. Жените наблегнаха на реклама по телевизията и призиви от профилите си в социалната мрежа. Медаров пък звънеше на приятели да купят евтини сладки лакомства.

В края на краищата отборът се издъни, а Пламен обвини Рут и Албена, че нарочно провалили мисията, за да провалят и него.

Не се дръж като лека жена, захапа го певицата. Най-малкото аз, която участвам в благотворителност, ще проваля точна такава кауза. Просто си некадърен и искахме да ти го покажем. А навярно и ти самият разбра.

Шарлопов беше удивен от доста махленската разправия в кабинета си. Той бе на път да уволни Рут заради острия й език и показаната непочтителност към него, но в края на краищата махна Пламен, който се издънва за втори път.

Проверка в профила на певицата обаче показа, че феновете й са точно два пъти по-малко, отколкото цифрата, която тя обяви по телевизията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *