Шок! Софи Маринова излъгала за аборта

Софи Маринова голямаСофи Маринова не е направила никакъв аборт и още е бременна. Чалгаджийката се появи с добре оформено коремче, което пък бе покрито от широка туника на  модно ревю. За всички беше  видно, че тя е бъдеща майка и абортът е бил само прах в очите.

Явно  въпреки заканите си, че ще махне рожбата си, тъй като забременяла извънматочно и лекарите я посъветвали да абортира плода, ромската перла не е сторила нищо да изпълни предписанията.  И не е ясно дали изобщо ще ги изпълни, тъй като е вече видно, че коремът й вече е доста закръглен, което означава, че бременността й е напреднала.

Такова нещо  се прави до третия месец, а пък  тя е вече поне в петия, коментираха присъстващи на ревюто. Те изразиха недоверие, че е отишла на лекар в началото на януари и чак тогава са установили извънматочната бременност, както и че е прихванала в края на ноември и затова не бързала да посети гинеколога си.

Самата Софи  отказа да коментира деликатното си състояние,  под предлог, че продуцентите й забранили да говори по темата. Причината пък била в слуховете, че тя си правела реклама със състоянието си. Все още не е ясно и кой е таткото, тъй като певицата заяви, че всичко било плод на случаен се*с и не иска да разкрива името му.  Появиха се слухове, че бебето е плод на връзката й с Тони Стораро.

Но че е още бременна доказва и фактът, че тя отказа да отиде тази година на редовното си турне в САЩ с Устата и той заминава сам.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *