Невероятно: Филип Киркоров става асистент на Слави

филип киркоровФилип Киркоров вероятно ще бъде поредната изненада  в „България търси талант“. Шоуто започва след месец, а за звездно  участие в него се спрягат имената на  Глория, Асен Блатечки, вдовицата на Илия Павлов Дарина  и даже това на Петя Буюклиева.

Продуцентът Слави Трифонов обаче искал да се изхвърли тотално на първото си продуциране на шоуто и имал огромното желание да покани и Киркоров в него. Трифонов вече е провел първите разговори с певеца, който от години води „Фактор А“ в Русия и той принципно склонил. Певецът обаче настоявал за висок хонорар, но от Би Ти Ви пък веднага били готови да инвестират необходимата сума в подобна звезда.

Киркоров има в момента  проблеми със закона в България. Компанията му  „Филип Киркоров Инвестмент“, която е със седалище у нас, е обвинена в нарушение на данъчното законодателство. Заради тези проблеми бившият съпруг на Алла Пугачова се навъртал често в София да оправя бакиите. Затова и можел да отдели време за едно участие в предаване по нашата телевизия нямало да му попречи на ангажиментите и щяло да му вдигне авторитета в България.

Идеята била той да бъде нещо като гост-жури и да оценява част кандидатите по време на първите кастинги. Реално ангажиментите му щели да отнемат  не повече от една седмица.

Ако се съгласи на офертата Киркоров , щял да го направи заради близостта си със Слави Трифонов, който продаде на руската икона апартамента си на морето. Жилището на шоумена с площ от  240 квадрата бе купено от звездата на руската естрада за сума, от която и двамата останали много доволни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *