Шок! Методи Андреев обвини президента Радев в Евро-отстъпничество!

Новината, че президентът Румен Радев е поканил официално Владимир Путин да присъства на празниците по повод  140-та годишнина от Освобождението на България от турско робство подпали петите на всички псевдодемократи, които останаха извън парламента, но в никакъв случай извън камерите на сервилните телевизии.

Реформаторът Методи Андреев се изцепи  пред Цветанка Ризова, че е предателство на националните и европейските интереси Румен Радев да става патрон на тържествата и да кани Путин. Ето, Бойко добре постъпи – не се срещна с Карпов, който каза, че азбуката ни е писана във Византия! – каза патетично демократът. /Ами къде е писана, г-н Андреев?  В Брюксел? В централата на ЕК ли? Или в САЩ, направо в Пентагона. Глаголицата е създадена точно във Византия, а учениците на Кирил и Методий са сътворили кирилицата в Охрид, който тогава е бил част от българската държава!“И тези исторически факти, дори някой някъде нещо да се е объркал, не могат да се развяват сега като аргумент кой с кого да се среща и кой какво да прави./

Аз питам – къде е президентът? Защо не защити България? /От какво, г-н Андеев?!/

Кани Путин да бъде патрон! Как каним Путин точно по средата на нашето председателство в ЕС Какво ще си помисли Европа за нас? „, продължи разтревожено реформаторът, като заяви, че поканата е „лош сигнал към нашите евроатлантически партньори“.

Защо? Какво общо имат те с нашата история, нашето робство и нашето освобождение, господин Омраза?

Според него Русия упражнява абсолютна агресия спрямо нашата история. /Като например, че ни е освободила. Вероятно сега щяхме да си гледаме рахата и да си наместваме такетата и забрадките, докато ходжата ни пее от джамията…/

Рев наддаде  и Евгени Михайлов, известен с неистовата си омраза към Русия. Как така ще каним Путин? А защо не сме поканили и президентите на Румъния, Финландия и Украйна, които също представляват държави изпратили войници да се бият за Освобождението на България? /Е, тук поне беше споменато и признато, че има Освобождение! Не от присъствие, не  от мирното съжителство на два народа, а от РОБСТВО/. И човек винаги трябва да уважава освободителите си, независимо, че сега са накривили шапката на САЩ и ЕС, че са им сложили чутовни санкции, защото са върнали родните си земи и без значение какво мислят Великите сили.

Да се съобрази България с председателството си на ЕС и да не покани Путин, означава просто, че сме сменили едно робство с друго. И се кланяме не на султана, а новата демокрация, в която и без това сме последна дупка на кавала.

България е суверенна държава и може да покани когото си поиска!

Президентът не е предател, а родолюбец.

А всички, които си мислят обратното, нека вземат учебниците по история, нека си припомнят миналото, а най-упоритите безродници да притичат до соросоидното си НПО и да си вземат хонорара.

А после да продължат да продават България.

За един пробит долар!

Останалите имат история и добра или лоша, не могат да избягат от нея и трябва да я уважават!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Кирилицата е създадена в Преслав по поръчка от княз Борис1. Създадена е от Климент Охритски в Преслав а не в Охрит, драги незнайковци! (:

    • Вълчев, говорим за създаване на БЪЛГАРСКА АЗБУКА.Тя ГЛАГОЛИЦАТА е създадена от Кирил И Методи точно от Солунските братя, които живеят в Солун, тогава Византия.Не говорим за КИРИЛИЦАТА,тя е доста по късно преработено опростение на глаголицата, която е била трудна за употреба…

  2. Последните дни станахме свидетели на целенасочени критики към Българския Президент и съпругата му с единствената цел чрез публичен натиск да коригират повединието им в интерес на някакви групички от Обществото които и сами не съзнават какво точно целят и какво могат да постигнат! Изявите бяха от безусловна подкрепа, до крайно отричане и призиви за оставка и импийчмант?
    Това ме накара да се опитам да формулирам каква е ролята на Институцията и каква всъщност трябва да бъдат Мисията и задачите на Българския Президент. Президента е единствената институция която се избира пряко от Суверена чрез мажоритарни избори с мнозинство на участвалите в избора избиратели. Неучаствалите избиратели или са били възпрепядствани, или са нямали ясно мнение и са делегирали своето решение на Мнозинството, за намиране на правилния избор! От тук следват и задачите на институцията Президент. Той няма съществени изпълнителни функции, неговата функция е да отстоява, изразява и изисква изпълнението решенията на Мнозинството което го е избрало пред Законодателната и Изпълнителните Власти! Защото решенията на Мнозинството всъщност изразяват и защитават интереса на ВСИЧКИ Български Граждани, като компромисен сбор на Всички интереси. Те са резултат от общия сбор интереси на мнозинството от всички гражданите. Малцинството, отделните партии и личности, изразяват и защитават своите интереси и цели, но НЕ изразяват интересите на Мнозинството, на ВСИЧКИ граждани! Мисията на Президента при изпълнение на вменените му от Конституцията задължения е да Търси, Отстоява и Защитава Интересите и Решенията на Мнозинството Български Граждани, изразени чрез Местни или Национални Референдуми, или чрез представителните извадки от проведените Проучвания на Общественото Мнение!

  3. Този ненормалник от сутрин мрази себе си,аслед обяд всички.

  4. И Владимир Путин и Карпов тактично поканиха България
    да признае свои територии, които са отнети по не особено справедлив и прозрачен начин.Който не може да чете от истината и за истината, не само е невеж, но е и лъжец.Колкото до господина М.Андреева, в каква роля се явява в този коментар: на учен- недоучен, на водач
    на психопати, шизофреници, пръкнали се от тази толкова ,,справедлива демокрация,, поднесена ни от
    еврейския съюз и НАТО-блато. Оказва се,че България е единствената държава, която граничи със себе си. Такива, като тоя, а и други от неговия бранш,да отидат във Ватикана–там се пазят картите на българските земи. Там има всичко. Жалко–безродниците се въдят като плъхове

  5. Този,Методи от коя трибуна грачи и защо му обръщате внимание.

  6. АМИ ТОГАВА ДА ПОКАНИМ ЕРДОГАН ТОЙ ИМ Е ПО МИЛ СКОРО БОЙКО ХОДИ ДА СЕ ЦЕЛУВА С НЕГО. СЪС СИГУРНОСТ ОМРАЗНИТЕ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ЗАРАДВАТ ПОВЕЧЕ. ГОТОВИ СА ДА ЖЕРТВАТ ОТНОВО НАРОДА СИ В ИМЕТО НА СОСОРОИДНИТЕ ИДЕИ. ПРЕДАТЕЛИ. КОГА БОГ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ.

  7. По-противни „политици“ от МЕТО „ШАЙКАТА“ и ГЕНЧО „КАНАРЧЕТО“ НЯМА! те са АНТИБЪЛГАРИ!

  8. Който се опитва по един или друг начин да прокарва на българския народ омраза към Русия е обречен на провал.А след като са толкова големи демократи,да се допитат до народа,чрез референдум за или против Русия,и да ги питам тогава кон боб ядели.

  9. tazi mijiturka m andreev boikova podloga niama li koi da mu nachupi kokalite za da ne plue po general radev

  10. ne iskame es nato evro kakvo chakame predsedatelstvoto vechnata im tema ste e poslednata lopata prast ste ni pogrebat ste porobiat i decata ni es na skorosti ste ogranichi namiraneto rabota v chujbina samo bratska rusia ste ni pomogne bratuskiye znaiat che 95 procenta balgari gi obichane samo uprabliavastite izmennici na rodinata sa protiv rusia celia sviat haresva putin celia balgarski narod obichame rusia i garesvame vladinir putin te sa nasata nadejda a spasenie hliab rabota toplina v radinata

  11. gospod se smili nad nas i ni dari sas nai dostoinia prezident nie naroda go izbrahme da jivee general radev no ako toi napravi i edna stapka srestu bratska rusia ste go postavim do boiko i plevneliev ste zagubi narodnata obich i doverie nai goliamata ni radost e che pokani vladimir putin za tova nie naroda na balgaria se preklaniame obichame te general radev da st jiv i zdrav nie sme s teb da jivee bratska rusia za da ni ima i nas

  12. Приятели,
    .
    – Внимание…!!! ФАШИСТИ И ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА…
    .
    – ИЗДИРВАТ СЕ ФАШИСТИ И АПОЛОГЕТИТЕ НА ФАШИЗМА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД…!!!
    .

  13. „…нека вземат учебниците по история, нека си припомнят миналото…“
    Станислава, имам простичък въпрос: Кой написа учебниците по история? И кой гарантира, че това е истинската ИСТОРИЯ? Историята винаги се пише от победителите в техен интерес. И кой ни гарантира, че миналото, написано в „учебниците“ е точно това, а не нещо съвсем друго? Термините „история“ и „“минало“ са нещо толкова относително, че по-добре е дилетантите да не ги използват. За всеобщо добро е.

  14. 10 uli 2017 veselin ilkov ti mai skoro si posestaval kasata na sorosoidna npo i si poluchil honorara si

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *