СУПЕР СКАНДАЛ! Депутат предаде Борисов на американските служби! Извади всичките му тайни банкови сметки! Виж тук!

Декларираните в сметната палата 26 хиляди лева спестявания на Бойко Борисов се оказаха джобните му пари!
Депутат от ДПС е предал пълен списък  с банковите сметки в чужбина на родни политици и управляващи на американските тайни служби, разтръби сайтът Фрогнюз. ВИЖ ТУК.
Информацията е  предадена от колега колега на депутата от друга парламентарна група, който бил чест гост на посолството на САЩ в София. Най-вероятно се отнася за човек на реформаторите, влязъл сега с листата на ГЕРБ.
Един от най-големите „спестовници“ в тайните сметки в офшорки бил премиерът Бойко Борисов, твърдят дипломатически източници пред Фрог. В списъка фигурират няколко министри, политици, банкери и видни родни бизнесмени.

В началото американците не повярвали на скандалната информация, но ДПС-депутатът им дал и част от доказателствата. Останалата обещал да предостави, ако  бъдат отблокирани негови запорирани големи суми в Дубай, Ливан и Лихтенщайн. Парите били под запор  заради съмнения, че  милионите са придобити чрез контрабанда, незаконни сделки с оръжие и пране на пари.Данните били проверени и се оказало, че „пропелият” политик не лъже. Той обещал и още информация за сериозни корупционни схеми за стотици милиони лева, извършени от Борисов и хората му през последните години. Депутатът потърсил връзка с посолството на САЩ преди месец, твърдят от сайта.

Той избрал и посредник, за да не го проследят лично и да го ликвидират. Според източниците на сайта, той обещал да разкрие имена на корумпирани и зависими висши магистрати, както и  данни за участието на политици и шефове  на различни институции в ликвидирането на КТБ.

В отговор САЩ е изсипала близо 1 милион долара в новопръкналото се НПО   „Антикорупционен фонд“. Както Скандално нет вече писа / Виж ТУК/, парите са преназначени за финансирането на нови протестни действия и свалянето на Борисов от власт.

Една от причините е, че той е злоупотребил с американски пари, предназначени за прокарването на интересите на САЩ в България и ЕС. Овен това не е спазил обещанията си да толерира хората от „Америка за България“ и е завзел цялата власт само за себе си.

Очаква се списъкът със скандалните сметки и имената на политиците да бъде публикуван съвсем скоро, а  в страната да настъпи политическа криза, твърдят от няколко реформаторски сайта.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. И ТОЗИ ДЕПУТАТ Е ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ДОСЕТИ ЩОМ ПРОЧЕТЕ ДЪРЖАВИТЕ С БЛОКИРАНИТЕ МУ СМЕТКИ.

    • Депутат от ДПС – хахаха Този къде си мисли,че се намира???Загубен народ сме си…То ясно,предатели,лакуми за пари и власт винаги ще има, ще се надупят на турците,ами изстрадалия българин къде и тои се навира там…??Опарихме се веднъж и продължи 500г…Народа трябва да се усети малко вече..свястния човечец с чисто българско сърце!Ако не подкрепяш Бойко подкрепяш турците,ако подкрепяш комунистите пак подкрепяш турците!

      А този чак е и нагъл…щял да представи още,ако бъдат отблокирани негови запорирани големи суми в Дубай, Ливан и Лихтенщайн. Парите били под запор заради съмнения, че милионите са придобити чрез контрабанда, незаконни сделки с оръжие и пране на пари.

      Депутат милионер…в турска партия…в Турска България…това ли искате?

  2. Хептен се размириса. То около Борисов винаги мирише на фалш, но сега взе да вони

  3. Пак отвън ли ще ни оправят бакиите?!?България е разграден двор и всеки добронамерен и недобронамерен може да се меси и да ни „оправя“грешките/защото ние сами не можем/
    В една нормална държава,в едно нормално
    общество,в едно нормално семейство всичко трябва да се решава скрито,за да не ни се смеят съседите.Не знам дали съм права,но така са ме възпитавали…

  4. Разбира се че има и други тайни сметки. тия обявените са само за камуфлаж.

  5. Голяма грешка,сега ще ни управлява пожизнено.Тябваше да ги даде на Путин.

  6. То затова Цветелина Бориславова си купува я банка, я лайнер, а ББ все „беден и гладен“ ходи.

  7. Със сигурност ще има други сметки,кой от дупетатите няма.Не е редно ,но е законно в цял свят.Ега ти големият компромат.

  8. То отдавна беше ясно ,че Боко се пише „сиромах..“ пред народа си .да го уважават и да се пише един от нас..,но ИСТИНАТА е съвсем друга…!?Иии дано всички ,които са му вярвали и гласували за крадливата ГЕРБ , вече се събудят и осъзнаят..,че тия мафиоти ограбиха и погубиха …държавата ни..!?

  9. Абе що изобщо се занимавате с подобни простотии.Че кой не знае че и Бойко и който и да е политик са умърсени и крадливи.И к’во ще му направят сега???, ще му пръднат на дедовия.Имал сметки в чужбина…,ми ще има като има и овчи народ да гласуват за него срещу обещания за 10 лева увеличение на пенсиите и заплатите.Кво ще му направят “ АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ“ ,най – много да го поощрят.Та нали е техен слуга и мъде държач,да не са луди да му се скарат.Ами ако пък го порицаят…хм…,какво ще стане с интересите на САЩ в РОДНОТО НИ Бг??? Жалко че не живеете извън България та да видите колко по „СЕЛСКИ „,изглеждат и коментарите ви и всичко защото до един там сте шматки .Жалкото във всичко е че и аз се числя по произход към тази страна .Ако това беше в друга “ БЯЛА “ държава едва ли ще е така защото тези наглеци от 1989та до сега до един да бяха изправени до стената и да бяха избити като кучета с по килограм куршуми във всеки от тях.Само че…туй БЪЛГАРИТЕ сме овче племе “ МЪРША“ както е казал поета защото всеки от тях краде и с гъзът си ,и кой хотели си прави,кой самолети си купува кой имоти в чужбина ,а народеца ТЪП продължава да си ги избира.Емиии щом е така …заслужаваме си участа.НЕ СМЕ НАРОД ,НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША А МЪРША,ХОРА ДЕТО НИЩО НЕ ЩАТ ДА ВЪРШАТ“ из “ СЛОВОТО “ на Петко Славейков.

  10. tainite bankovi smetki sa narodni pari i triabva da se nacionalizirat i razdadat na nai bednite na balgaroubieca ot bankia boiko mafiota miastoto e v zatvora a ne da kove sadbinite ni van ot parlamenta mrasna svinia

  11. никога не е имало съмнение за такива пари на юнака що ял мас 25 години и пораснал като станал голям „мъж“,но и голям подлец и лъжец.А ние си го галим по главата,както него го галеха трима папи.ПАПАГАЛ.ГОСПОДИ отвори очите на нашия народ-страдалец за да са отървем от него…

  12. На българина каквото и да му сервираш, като сензация все ще ти повярва. Пълна манипулация и лъжачетете тук и вярвате! Хора моля ви, няма никакви сметки, самолети с милиарди и подобни фантасмагории. Има си гугъл, напишете на враузера или търсачката сметки и Бойко Борисов и проверете дали тази „прясна информация“ съществува, всъщност, ако беше вярна ББ щеше да си подаде оставката. Хайде малко мислете, че не е добре

  13. Като се знае кой е собственикът на „Епохални времена“, не е никак трудно да се досетим за автентичността на информацията! Всички с червена окраска , драскат като котки на лед, , само и само да успеят да промият и малко останалия мозък в главите на поддръжниците си, за да свалят Борисов и….да се доберат до авантата по време на председателството на България! Но краят на напъните им ще е през декември! Да си търсят памперси! ))))))

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *