Яне Янев се отказва от политиката и емигрира? – с видео

qneto1Яне Янев се готви да напусне политиката. Това заяви самият той в „На четири очи” при Цветанка Ризова. Янев все пак ще изчака заседанието на управителния съвет на РЗС на 6 февруари, когато ще се вземе решение дали остава лидер на партията.

Яне Янев загатна, че ако излезе от политиката, ще емигрира в САЩ. iane_ianev3Лидерът на РЗС се просълзи, когато разказа за безпрецедентния натиск, който оказват на него и семейството. Янев сподели, че наскоро непознати мъже

Далаверите на Мургина излязоха след разкрития на РЗС
Далаверите на Мургина излязоха след разкрития на РЗС

заплашили майка му с думите : „Г- жо Янева, наскоро загубихте мъжа си, защо не спрете сина си”.

Янев обвини правителството в източване на държавния резерв, а Бойко Борисов определи като „българският Хашим Тачи”. Лидерът на РЗС е уверен, че скоро ще излезе наяве истината за контрабандата. Янев обвини Искра Фидосова в покровителстване на контрабандата през сръбската граница, а нейния колега от ГЕРБ Иван Петров – за турската граница.

На 21 януари Яне Янев заяви в прочувствена реч, че обмисля оставането си в политиката. Това признание дойде след като още двама депутати от РЗС го

Янев: "Борисов е българският Хашим Тачи"
Янев: "Борисов е българският Хашим Тачи"

напуснаха и минаха на страната на ГЕРБ. До интервюто си на 30 януари, Янев беше неоткриваем, а телефонът му беше изключен.

Лидерът на РЗС заяви, че кръг от ДПС тайно подкрепя правителството на Бойко Борисов. Медийният бос Делян Пеевски и Емел Етем са част от хората на Доган, които играят заедно с управляващите.
За наследник на шефското място в РЗС се спряга името на юриста Атанас Семов. Антон Сираков, член на управителния съвет на партията заяви, че предпочита да работи със Семов, тъй като е по- умерен.

Яне Янев е в конфликт с ГЕРБ и правителството от самото начало на 41- то Народно събрание. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *