Филип Киркоров: Каниха ме за президент на България, но им отказах

Филип КиркоровЕдни хора дойдоха при мен. Това се случи преди десетина години, разказа изненадващо певецът Филип Киркоров.

Роденият във Варна идол на руската популярна музика изслушал внимателно делегацията, която пристигнала при него. Предложението било да оглави партия, а след това да стане президент на страната.

Те ми казаха – ти си българин, роден си у нас, хората много те обичат, ще гласуват за теб и ние ти обещаваме много голяма кариера.

Не ми се наложи много да обмислям предложението, признава сега певецът. Аз съм човек на изкуството, аз съм роден за сцена. Политиката също е сцена, там също трябва да си артист, но разликата е голяма. Обичам изкуството, обичам публиката, обичам да се раздавам, обичам аплодисментите.

И да, корените ми са български, но прекалено дълго съм живял в Русия и повече разбирам руския начин на живот, отколкото българския.

Обясних на хората, че от мен никакъв политик няма да се получи, че човек трябва да си тежи на местото, а моето място е сцената. Те бяха много разочаровани и ме помолиха пак да си помисля. Аз не съм мислил повече по въпроса, но пък и те не се появиха отново да ме канят за президент, споделя певецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *