Благо Георгиев призна: Грешен съм!

Благо и БилянаСлед като лъсна наяве черно на бяло закачката му  бившата на  Ицо Стоте манекенки Биляна, Благо Георгиев направи отчаян пореден опит да задържи майката на децата си. 

Признавам си, грешен съм, възкликна дълбоко демонстриращият набожност футболист.  Грешен съм и ще изкупя греха си. Той не спомена ще се самобичува ли, в манастир ли ще влезе, или просто ще остави Биляна и ще се прибере при семейството си.

Докато той се целуваше като невидял на магистралата с Биляна, наранената за кой ли път от него Христина страда мълчаливо и се грижи за двете им деца. Този път тя се замислила сериозно дали да не го напусне и да сложи точка на безкрайните му изневери и психологическия тормоз, който тя се налага да търпи.

Това не е нито първата, нито втората му изневяра, откакто са заедно. Преди две години той й кръшна с певицата Лияна, като едновременно лъжеше и двете. После се разкая и се върна при майката на децата си. Странното този път е, че първо заведе Христина в Дубай на свръхлуксозна почивка, а после заби с Биляна към Гърция, където е по-евтино, но и по-романтично.

„Не мога да се опазя от фенките си, грешен съм,  но пък се грижа за семейството си добре“, е оправданието  на Благо, с което той като че ли прави опит да се извини за кой ли път  на най-близките си хора.

Христо Стоте манекенки пък отдавна забелязал шавливия характер на бъдещата си съпруга и след помпозния годеж, за който се изтърси с 50 бона, тихичко й бил шута, за да се отърве от нея. В момента той не коментира изпълненията й на магистралата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *