Христо Сираков призна: Мъжете сме малко тъпи

 

Христо Сираков БилянаИцо Стоте манекенки най-после коментира скандалната раздяла с годеницата си Биляна. Аз този път вярвах, че нещата ще са добре, че съм направил правилния избор.

Оказа се обаче, че не е било така. Сбъркал съм. Но ние, мъжете, понякога сме толкова тъпи и глупави. Заплесваме се по опаковката. И не виждаме какво се крие под нея.

Тези думи бизнесменът изрече, след като изневярата на любимата му с Благо Георгиев стана факт и то документиран със снимков материал факт. Дотогава той предпочиташе да заравя глава в пясъка и да се прави, че не вижда малките забежки на годеницата си.

Биляна пък беше далеч по-откровена в обяснението си. В началото помислих, че нещата се се получат, но после осъзнах колко сме различни. Разликата ни е цели 33 години. Това е едно цяло поколение. Аз съм на 25, искам да се забавлявам, а той не издържа на темпото ми. Предпочита домошарския начин на живот, или вечерите в тихи ресторанти. Аз искам да танцувам по клубовете, да подскачам на дансинга, а той се отегчава и му се доспива.

И се замислих – щом сега, като сгодени живеем така, какво ще стане, като се оженим? Какво ще стане след пет години, когато аз ще съм само на 30?

Затова си събрах багажа и си отидох. Този годеж просто беше грешка, казва плейметката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/_OtEyyH3_C0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ne znam dali si na 25. . po-skoro si na 35 ili 45… ne mi se milsi sled 5 godini kak shte izglejdash, sled akto I sega si v ot4aivasht vid… v legloto e skrab… samo iska da go lapa I analno podatliva e…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *