Юксел Кадриев на ръба на мизерията със заплата 4 бона !

Юксел Кадриев
Юксел Кадриев е известен и с афинитета си към мъжката част от човечеството.

Юксел Кадриев отново е в издънка. Този път обаче, не става въпрос за неговите гей афери с известни господа или за проблемите му с бившата му съпруга.

Най – новата новина около него е, че дължи огромни суми. Водещият имал множество кредити към банки, които едва успявал да погасява. Освен обаче на кредитори, Кадриев дължал пари и на известен български мобилен оператор. Задължението му датирало от 2002 г. и било на стойонст 500 лв. Такава сума обаче, явно Юксел Кадриев не можел да отдели със заплатата си от 4 000 лева. Срокът, който дали на Юксел бил до 25 февруари. След като не платил и до тази дата, водещият бил заплашен,

Кадриев
Водещият от БТВ все пак може да бъде засечен и с жени.

че името му ще излезе в националния регистър за некоректни частни лица и фирми. Това ще се окаже сериозен проблем за Юксел, тъй като е всеизвестно, че си пада по скъпия начин на живот. Наскоро той дори беше засечен да изпробва джип от столична автокъща. Мощната машина обаче, не била по джоба на Юксел Кадриев. Причина за това не била безпаричие, а множеството борчове на водещия. Явно заплатата от 4 бона не стига на Юксел Кадриев да поддържа стандарта, към който се стреми и му се налага постоянно да търси заеми.
Припомняме, че наскоро колеги на Юксел от БТВ се оплакаха от постоянните му молби за пари на заем или поръчителство пред банка. Явно обаче, Кадриев не се отказва лесно от лошите си навици .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *