Обрат! Асен Блатечки заряза Диляна и се върна при жена си

Асен ДилянаАсен Блатечки неочаквано заряза бременната в шестия месец Диляна, която чака син от него, и се върна в семейното ложе. Той избягал от с красавицата от Гулянци след ужасен скандал, който тя му вдигнала заради непрекъснатите му изневери.

Моделката била коренно различна от съпругата му и докато Катя затваряла очи и му прощавала всяко кръшкане в името на детето и на това да запази семейството, то Диляна била категорична. Или ще живее само с нея и ще си седне на задните части, или да се маха от главата й. На една жена не й е нужен мъж, за да отгледа детето си, още повече мъж, на когото не вярва.

Попова не му вярвала и докато били гаджета. До третия месец тя криела бременността си и не искала да го въвлича в тази авантюра. Знаела що за човек е и решила да отгледа сина си сама. Но Асен така или иначе разбрал за бебето, още повече коремчето на любимата му започнало да расте.

Тогава той се вживял в ролята на закрилник и бъдещ баща, напуснал семейството си и отишъл при Диляна, за да е с нея в трудните моменти и да гледа как синът му расте в утробата й. Ролята на благороден мъж обаче никак не му подхождала и той бързо се отегчил да я играе. Докато била на фризьор, моделката с ужас научила, че Асен й изневерява с нейна приятелка. И не само с нея, но имал и други еднократни връзки.

Попова се разфучала и набързо изгонила неверника да си върви вкъщи. Обещанията му, че ще се промени, не свършили никаква работа. Ти никога няма да се промениш, заявила му в лицето тя.

Сега Блатечки хем е облекчен, че не е под непрекъснат надзор и Катя му позволява всичко, хем се чувства малко гузен, че няма да бъде до единствения си син и най-после една жена го е поставила на мястото му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l1mYUDu5xaQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Хасанчо … има проблем с ерекцията си… и реши да си тръгне… след всеки провал се друсаше.. и плачеше като един насран неудачник . . .

    Безплатен Съвет асане … да посети хирург и психолог…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *