Иво Танев изригна срещу риалити програмите, използват хората и ги захвърлят!

Иво КоцетоТелевизиите си вдигат рейтинга с музикалните риалити програми, но после пада мъгла и никой не разбира какво се случва па-нататък с победителите“, ядоса се Иво Танев, който също беше участник в такова шоу.

Той заяви, че не одобрява практиката някакви хора да се потят, да се мъчат на сцената, някои даже да печелят и после да не се знае изобщо какво се случва с тях. Наскоро излезе информация, че победителят в „Гласът на България“ пял в празен салон. А за останалите дори не е ясно продължават ли да се занимават с пеене или са се отказали. Не е ясна и съдбата на красивото малко момиченце от Асеновград, което спечели преди две години и просто изчезна от полезрението на медиите, които побързаха да напишат, че титлата му е купена.

Коментатори от мрежата, обаче, се съгласиха с Иво само отчасти и го обвиниха, че мери с двоен аршин. Когато самият той участва в предаването и получава солиден хонорар, тогава мълчи и не обелва дума. Прибира си парите и кротко чака всичко да свърши, а после рязко си сменял позицията, обръщал палачинката и започвал да раздава оценки и да размахва пръст.

Последното участие на Танев в „Като две капки вода“ приключи безславно, без да се класира на финал и без нито една награда за него. Това вероятно доста го  е засегнало, коментират запознати с нрава му и твърдят, че той често има навика да плюе там, откъдето е ял.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ElY3_H7Rk-A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *