Гаджето на Азис пак го насини

Азис голямаДори и сега , когато е на върха на кариерата си, когато и богат и когато може да си позволи почни всичко, Азис е обект на физически тормоз.

И то системен тормоз, в който става жертва добре изваяното му тяло и се налага да маскира синините с фон дьо тен. Неговото гадже Велизар тренирало усилено яките си крошета върху любовницата си Василка, твърди светската клюка. Певецът в началото смятал това за комплимент и разсъждавал, че щом Велизар го бие, значи го обича.

Плачел, молел му се и бил щастлив, когато се сдобрят. После разбрал, че не при всички двойки е така и някои са обичат безумно, без да се бият. Накрая се възпротивил и казал, че не иска повече крошета. Азис дълго преглъщал обидата, но накрая решил, че психологически е най-добре за него да сподели неприятните си изживявания, за да му олекне. Приятели му дали съвет да се раздели с Велизар и да си намери друг, който няма да е толкова груб с него.

Като при доста двойки всички скандали приключвали по един и същ начин – със скъпи подаръци, сълзи, обещания и шумно щастливо сдобряване. До следващия бой.

Неведнъж певецът е загатвал, че въпреки блясъка на сцената, истинският му живот не е песен и е свързан с много тъга, сълзи и пустота. Затова той глезел дъщеря си като с принцеса и й купувал всичко, което тя поиска.

Всичко на този свят може да се купи, само истинска любов не, твърдял пред свои много близки малтретираният, който счита Велизар за любовта на живота си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/90eidwv_4QE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *