Любо Киров нарече мръсни гниди младежи, нагрубили певец

Любо„ЕЙ МРЪСНИ ГНИДИ,АКО СЕГА ЧЕТЕТЕ ТОВА И КАТО ГО ПРОЧЕТЕТЕ ЗНАЙТЕ ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ И ЩЕ ВИ ЗАСТИГНЕ“ – Това е написал с големи букви Любо Киров в профила си в социалната мрежа Той видимо е бил афектиран и е излял цялата си мъка е яд върху стената си.

Говори се, че повод за думите му е случай с нападнат от нагли чалгаджии негов колега, чието име за сега остава в тайна, но скоро ще стане ясно.

За пръв път Любо показва подобно изключително отрицателно и агресивно поведение. Всички, които го познават били буквално изумени от прочетеното. След неговите приятели и колеги Киров бил известен като добре възпитан мъж и кавалер, който е безкрайно тактичен и никога не не си е позволил досега да каже и една обидна дума, дори когато е ядосан.

Даже докато журира различни конкурси, той е изключително внимателен към участниците и към колегите си, които понякога го захапват, като Веско Маринов например в „Големите надежди“

Явно на Любо му е писнало да бъде мил и добър. Самият той стана обект на грозна гавра на публиката в софийски клуб, когато пияни младежи искаха да слушат чалга и го блъскаха от сцената, а някои дори се опитаха да го опипат. Чашата му просто преля , коментират хора от обкръжението му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Q9E2buctsEw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *