Шок! Петя Буюклиева нарече Тони Димитрова мафиотка

Петя не изневерявалаТони Димитрова смята да  съди колежката си Петя Буюклиева за клевета, каза адвокатката й.

Бургаската дива била  наречена мафиотка в поредното емоционално и непремислено  изказване на изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена“. Повод за него  пък е поредният скандал около конкурса „Бургас и морето“, който се заформя почти всяка година по различен повод.

 Буюклиева коментира в пресата отпадането на Кичка Бодурова от предварителната селекция  за конкурса с думите: „Съжалявам за Кичка и много  се учудвам, че не е допусната да пее, защото е от Бургас, а това е голямо предимство за участие на певец  във фестивала. Обаче тя има сериозни пререкания с Тони Димитрова. И сега явно мафията на Тони Димитрова й отмъщава, затова са я отхвърлили“.

Двете певици развалиха колегиалните си отношения преди година на същия фестивал.  Причината за това беше  изпълнената от Петя Буюклиева песен „Мое море“, която бе класирана на предпоследно място от журито. Заради това лютата певица  оплю жестоко  конкурса, нарече го  най-опорочения, а начинът на журиране тя определи като изключително скандален.

А докато Тони Димитрова ринеше кал и тиня като доброволка в наводнената Мездра, Петя изля куп нелицеприятни изказвания зад гърба й. Тони си мълчеше, но думата мафиотка явно премина прага на търпението й и сега двете певици ще се видят в съда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *