Шок! Евгени Минчев нарекъл Венета Райкова хемороид, три дами го съдят за 200 бона

Евгени уплашенЕвгени Минчев е на крачка да бъде разорен, заради  пиперливия си език.

Той си навлече гнева на редица родни випове и ще трябва да им наброи доста сериозната сума от 200 бона. Толкава е общият иск  на делата, които заведоха Венета Райкова,  Камелия Воче и Ваня Червенкова.

Бившата водеща на „Горещо“ ще иска от лорда 50 хил. лева, след като извън останалите обиди,  в свое интервю той  я нарече „телевизионен хемороид“ и категорично каза, че присъствието й на родния екран е неуместно и  недопустимо.

С участието си риалити формата лордът натрупа изключително много негативи. От него се искаше с присъствието си да нажежи обстановката и да вдигне с това  рейтинга на шоуто. Целта  бе постигната, но Евгени  даже не подозираше какво ще му коства  после това. Страстта към чашката го накара да надрънка непремислени неща, за които дълго ще съжалява още доста  време. В пиянско откровение  той нарече сина на Камелия Воче „инвалид“,  което  вбеси изпълнителката, на която жокер не й требе и си уреди още едно дело.

Воче заяви, че е решила да съди  Минчев до дупка за тази обида. Очаква се тя да заведе иск също за 50 хил. лева.

Неволите на бившия ватман  не спират дотук. Към групата от засегнати се включи и бизнесдамата Ваня Червенякова, която  също му е вдигнала мерника. Тя  обяви публично, че е подала иск в съда за нанесена й от него обида и също ще го съди, при това за сериозна сума. Дамата ще измъкне поне още 100 бона от пиара и се похвали, че нейните адвокати досега не са губили дело за обида.

Лорда взе 80 хиляди лева, за да  стане част от съквартирантите,  а сега ще трябва да плати близо три пъти повече, заради голямата си уста, коментират хора от шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TDEHGlgwKao

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ОООО най-после и този ще си плати обяда… Когато ти се сблъскаш със Простака,

    … той може да е мъж, жена, дете –

    и поздравиш го – отговор не чакай,

    знай, просто е пропуснал… седемте!

    А, всъщност той е толкова опасен,

    за жалост много крепости превзел,

    Мъдрецът, мигар – затова е казал,

    не влизай, нивга, в локва със прасе!
    Ода за простака от Ангел Колев

  2. Педераса си е прос.Жените го съдят най вече за пари,обидите се преглъщат,но тоя им е паднал а това са жени с интереси.Глупака рано или късно плаща.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *