Жени Калканджиева: Не съм любовница нито на Кела, нито на Маргините

Жени къпанаЖени Калканджиева отрече всички слухове, че е високоплатена любовница и продава моделите си за проститутки.

Това, което се приказва, го говорят враговете ми, но изобщо не ме засяга и не ми пука. Това, че преди време се опитаха да ме убият, не беше цената на свободата ми, а просто случайност. Винаги съм била свободна, винаги съм зависела от себе си и съм правила каквото си искам. Наричат ме „мъжкото момиче“, а не крехката и безпомощна красавица. Може тогава да съм попречила на нечий бизнес, не зная.

Не съм имала никакви отношения с Големия Маргин, нито пък с Кела, това не зная кой го измисли, ядоса се шестата в света.

Много „доброжелатели“ искат да ме обвържат с някакви хора, с които се познаваме от много години. Сега пък чувам, че агенцията ми е едва ли не публичен дом.

Според нея няма нито грам  истина в твърденията, че манекенките работят като проститутки. Вие как си представяте тези момичета, цяла нощ на повикване и цял ден на работа при мен в агенцията? Човек трябва да е малоумен, за да си го помисли. Според Калканджиева проблемът идвал от това, че самите проститутки ги било срам да си казват  какво работят и затова разказвали, че са модели. Така едната професия се превърнала в синоним на другата. „Няма при мен  нито едно такова момиче – всички работят здраво, всички имат добро образование и  тяхното задължение към мен е в рамките на работния ден в офиса ми.

Те после могат да спят с когото си искат, може да стават гаджета, това си е лично техен живот, в който аз не се бъркам. Някои мъже обичат да глезят жените, дават им подаръци. Това се случва във всяка сфера, не само в модната. Манекенките са хубави жени и те могат да си избират гаджетата. Самата аз не мога да си представя да ти плащат пари  за секс. Романтичка съм и все още вярвам в любовта, каза Жени пред Сашо Диков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j_ZV1qLevrQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *