Шок! Професор Вучков изневерявал на любимата си Диана!

Вучков годеница голяма„Не бих му простила още една изневяра! Никога повече! Доста време той не можеше да се отърве от  ергенските си  навици и преследваше всяка жена направо под носа му.

Обаче от четири години се е кротнал и вече не поглежда към чуждо. Ако обаче се случи пак – край, точка!“, категорична е Диана, половинката на проф. Вучков.

Свикнах да живея в сянката му, цял живот съм живяла в нечия сянка. Примирила съм се. Край мен винаги има силни личности, а той е силен. И го обожавам за това.

Като всяка жена,  която обича,  тя твърди, че е вече простила досегашните забежки на Вучков, който я изоставял периодично заради други или просто прекарвал една нощ с тях.

Разликата между двамата  е 18 години в полза на професора, но Диана не се впечатлява от този факт. „Общите интереси ни  свързват. Харесваме едни и същи филми, четем едни и същи книги. Мразим просташката американска киноиндустрия,  – кримките, сапунките… В същото време обожаваме да гледаме социално-психологическите американски продукции и руска класика. Фенове сме на попа и диското, но нямаме любими наши български изпълнители. Ненавиждаме рапа – това Устата, Килата, Криско, а за чалгата изобщо  да не говорим. Тя направо  проми мозъка на цяло едно поколение“, коментира Диана.

Тя твърди и че с времето професорът е „поомекнал“: „Преди беше напрегнат, сприхав, даже безмилостен. Научих го на повече щедрост и доброта “, споделя Диана Душкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *