Фризьорка залови крадец и го наказа със се*с

11128-годишна руска фризьорка наложи най строгото наказание на крадец – изнасили го.

Обирджията влязъл във фризьорския салон, където работели тя и колежките й в средно по големина руско градче. Той извикал залегнете и дайте оборота. Крехката Оля му подала парите от джоба на престилката си и докато той ги взимал, тя го ступала и го свалила на земята. Мъжът не знаел, че момичето има черен колан по карате.

Олга казала на колежките си, че ще извика милиция и те набързо си тръгнали, за да не се замесват. Когато им видяла гърбовете, дамата завързала плячката си с розови белезници на тръбата на парното в банята, почерпила го с виагра и му съобщила, че или ще прави, каквото му нареди, или тя ще извика униформените. Клетникът в началото се оживил от такова приятно наказание, но скоро каталясал. Само това ли можеш? – дразнела го момата и му давала ново хапче.

За да не рухне съвсем, жертвата получавала хубава храна и вино, но почти не спала. Олга го насилила многократно през дългите три почивни дни, които му се сторили като три години. След това го пуснала със заръката да си намери работа и да не краде повече.

Мъжът бил толкова унизен и отчаян, че първо отишъл на лекар да се погрижи за нараненото му и клюмнало мъжество, а след това подал жалба в милицията за изнасилване. Фризьорката обаче отвърнала с контражалба за кражба. Милиционерите се видели в чудо кой крив кой прав и предали материалите на съда. Не е ясно какво са отсъдили съдиите, но се наложило младежът да се изсели от града, тъй като всички му се подигравали. Оля пък твърдяла, че той правел всичко доброволно и харесвал по-грубите игрички.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *