Ще застрелям Чеци в центъра на София, кани се бащата на Яна Кръстева

Явор Кръстев
Бащата на Яна ще накаже Чеци

Бащата на убитата Яна Кръстева се закани да раздава собствено правосъдие. Ако съдът признае за виновен Николай Русинов – Чеци, той ще бъде разстрелян в центъра на София.

Бащата на Яна – Явор е твърдо решен да накаже по свой начин извергът от Борисовата градина, като очаква решението на съдебните органи. Ако се докаже, че Чеци е убиеца, Явор е обещал, че собственоръчно ще го застреля публично, независимо от последствията. Бащата на Яна всеки ден ходи на гроба й, като винаги плаче, а  мъките му не стихват. Времето лекува, но някой неща не могат да се забравят или простят. Според него, в бруталното деяние са замесени повече души, но тромавата и некомпетента експертиза все още не може да докаже колко човека са участвали в убийството. Явор е убеден, че за подобни случаи трябва да има смъртно наказание, а не 10, 20 или 30 години затвор, защото когато виновникът излезе на свобода, той пак ще посегне към нова жертва. Измъченият татко се надява на справедливост, за това е решил да вземе нещата в свои ръце и да не позволи на Никоалй Русинов да убие друго момиче.

Яна Кръстева беше удошена и изнасилена на 9 юли 2011, а година след това все още не се знае кой е виновникът. Очаква се съвсем скоро експертизите да приключат и ще стане ясно дали Чеци е замесен в бруталното престъпление. Ако вината се докаже, най-вероятно го очаква куршум в главата или сърцето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Застрелването на насилника е макар и тежка, но все пак награда за него. Трябва друг подход – този на хан Крум. Ръката която е откраднала се реже. Който си го размятква или изнасилва – реже му се. Който не взема от добра дума и върши пакости – реже се главата. Докато не се върнат тази български закони – ще има и такива, които ще си лежат в затворите а ние ще ги хрантутим по десет, двадесет или повече години. Имам личен опит в това – да осъдиш престъпник на затвор е похвала за него. В затвора той си почива, познава плътската любов със себеподобните си, обиква наркотиците , присмива се на леваците които са отвън и се кани като излезе да им даде да разберат кой е той с ново още по-ужасто престъпление.За това трябва да се реже. И за несъгласните един прост въпрос – Защо в най-демократичната държава в света – Америка, не отменят смъртното наказание а дават по телевизията изпълнението му? Ние сме по-големи демократи от тях!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *