Цветелина Бориславова си купи лайнер

ЦветелинаЦветелина Бориславова, която според “Форбс“ е най-влиятелната бизнес дама в България и която  избягва журналисти и обществено внимание, се появи в Бургас, за да покаже новия си лайнер, който ще обслужва линията Бургас-Поти.

Коритото е от модерните и в него има всички удобства за пътниците и превозните им средства,  има си обикновена и бизнес класа с удобни кабини и за превоз ще взима от 100 евро за обикновени пътници до 2000 за големи превозни средства.

В огромния салон ще могат да бъдат правени дори балове. Преуспялата бивша половинка на Бойко Борисов се появи със симпъл бял панталон и бяла горница с презрамки и сандали на висок ток. Елегантното й облекло изглеждаше леко небрежно, но цялата тази изкуствена небрежност е дело на добри дизайнери, а тоалетът струва някъде около стотина пенсии заедно с колието.

Както винаги бизнес дамата блесна със специфиния си  стил и премерен разкош, който показва милионите й, но не ги афишира крещящо. Доста слабичката и елегантна Цветелина пристигна сама, нямаше задължителния придружител от мъжки пол до нея  и използва момента, за да направи реклама на  морското си съоражение и на самата себе си.

След раздялата си с Бойко Борисов, Цветелина не е засичана с мъж. Това е доста странно, защото няма как огнена жена като нея да е венчана за бизнеса си и да няма типично женски желания и потребности. Тя става и все по-богата, всъщност е сред най-богатите дами в България.

Говори се за таен и скрит любовник, но никой не го знае кой е. В някои медии се промъква твърдението, че тя и Борисов никога не са късали, а просто се срещат тайно. Тя трупа парите за фамилията, а той се прави, че е беден и яде филии с мас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Личният живот за това е личен.Стига сте си вряли носа под завивките на хората.Ужасни сте.Това е извън моите интереси

    • О, василевсата е над тия неща? Браво – не е важно, че се източва държавата от някои, не е важно, че други едва оцеляват от рестриктивните мерки на Бойко, който се прави на велик спасител. Сигурно и не знаете, Ваше Величество, как живеят хората във вътрешността на страната – защо Ви е да знаете? Такива като Вас си имат своя малък егоистичен свят и се наричат коне с капаци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *