Денис Ризов окончателно зарязва Наталия, ще се жени за гримьорка

ДенисМузикантът Денис Ризов най-после е готов отново да сключи брак.

Мъжът на Наталия Симеонова,  все още няма официален развод с нея, но от години я е зарязал и живее разделено в друг апартамент. Симеонова от години отказва развод и си мечтае, че той ще се върне при нея, обаче това не се случва. Той се връща понякога, колкото да се види с дъщеря им, но винаги си отива.

В момента Ризов  е твърдо решен  да излезе от това неловко и идиотско положение и да подаде молба за развод.

Причината е , че музикантът от „Ахат“  иска ново семейство. Той е лудо влюбен в приятелката си Алекс Йорданова и възнамерява  да й предложи брак. Повече от година Денис  живее с русокосата  Алекс. В началото на връзката им никой не приемал отношенията им за сериозни и мислели Алекс за поредната бройка на сексапилния музикант.

Това обаче бавно и  постепенно се променило. Красивата  блондинка също била много влюбена в  него, но семейното му положение и неустановените му отношения с жена му я притеснявали. Алекс не искала да бъде само  любовница, а негова официална половинка. Освен това искала и дете, а не да кукува сама на старини.

Затова и от известно време настояла той  да се разведе официално. Влюбеният Ризов бързо се съгласил и решил да подаде молба за развод. Алекс е красавица и професионална гримьорка и двамата си пасвали много добре.

Не на същото мнение обаче е Наталия Симеонова, която ревнува зверски бившия си и се заклела няколко пъти, че се чувства женена за него и развод няма да му даде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VOsbymyIxMs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Жена съм и не откривам никакъв сексапил в този мъж,ако може да се нарече така… истинските мъже знаят какво искат и не оставят вратата открехната зад тях за да се върнат отново при липса на друга.Поредният смешник..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *