ЮЛИЯНА ПЛЕВНЕЛИЕВА ПОИСКА РАЗВОД ! Адвокатите й депозираха документите в Съда!

Плевнелиев, ЮлиянаПървата дама Юлияна Плевнелиева, която всъщност никога не е играла ролята на президентша, е подала молба за развод с мъжа си  в Софийския районен съд!

Независимата и своенравна брюнетка, която от години не живее на семейни начала със съпруга си и го вижда от дъжд на вятър, предимно заради децата,  е предприела стъпката веднага след  като научи от Радан Кънев,  че партията ДСБ се готви да го номинира за втори мандат.

Плевнелиев се поблазнил от идеята да остане още пет години държавен глава и бил в сериозна дилема дали да се съгласи. Меракът му за власт обаче се оказал доста силен! Това тотално вбесило Юлияна, чиято чаша на търпение отдавна е преляла и тя внесла молбата в съда.

Юлияна разводОказало се, че двойката има договорка, която и двамата трябвало да спазят. Юлияна била категорична, че не иска да живее повече със самозабравилия се свой съпруг, но заради децата искала да не оронва авторитета му и да не прави панаири. Затова двамата с Росен се разбрали да се разведат по взаимно съгласие веднага след като изтече мандатът му. И при изричното условие, че няма да се кандидатира за втори, защото президент без първа дама както и да е, но парясан – доста зле!!!

Когато обаче разбрала, че Роската пак точи зъби за властта, на Юлияна й паднало пердето и накарала адвокатите си да напишат и заверят молбата.

Тя даже вбесено споделила с приятели: Щом обича властта повече от семейството си, ние повече няма да го притесняваме! Ще получи документи, според които аз и децата ще се махнем от живота му и повече няма да му пречим.

Истината е, че властолюбието на Росен го раздели със семейството му.  Юлияна не искаше той да се кандидатира за президент още през първия мандат, защото си даваше сметка, че тези които го правят президент, го държат с компромати за приказното му и престъпно забогатяване в миналото. Беше й ясно, че Росен ще е кукла на конци в ръцете на Бойко, Цветанов и най-вече на ЦРУ. И веднага щом Плевнелиев пое президентския пост,  Юлияна се оттегли настрани и отказа да играе в политическия театър.

Само при мисълта, че Росен отново се готви за още пет години да абдикира от семейните си задължения и децата му да израснат практически без баща, или по-лошо – с баща – циркаджия, тя веднага предприела необходимите мерки.

Междувременно така наречената първа дама си живее съвсем явно и открито с новия си приятел и не иска да има нищо общо с бащата на децата си. Дори и тях взела в новото си семейно гнездо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *