Кучкова става фризьорка, отваря салон

Кучкова накурвенаЕлена Кучкова ще инвестира печалбата си от „ВИП Брадър” във фризьорски салон.

 Плеймейтката отдавна  искала да има свой бизнес, който да й носи редовни приходи и да се разраства, а не да разчита само на фотосесии и участия в различни шоу програми за прехраната си.

Още в Брадъра тя каза, че богатият й приятел политик може да се грижи за нея, но тя предпочитала да изкарва парите си сама и да има собствени приходи, за да е независима. Не одобрявам момичета, които не рабоят, не правят нищо и за всяко левче разчитат на любовника си. Аз искам да разчитам само на себе си, каза тя.

Блондинката от малка се научила да се труди и даже в началото щяла  да изпълнява ролята на рецепционистка в салона, за да привлече клиентите, да ги омайва, да ги запази и да си спести една заплата. А когато е на снимки, щяла да си има заместничка.

Сексбомбата изгубила баща си, когато била на 6-години и била отгледана от майка си и голямата си сестра. Семейството й едва е свързвало двата края и тя израстнала в труд и недоимък. Тя от малка се научила да работи и да помага вкъщи, а после отишла чак в Англия да си изкарва парите с тежък труд.

Сега тя иска да постигне нещо различно от голите снимки в живота и твърдо е решена да започне собствен бизнес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mX63tNaaHQM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *