„Гласът на България“ започна със скандал

Виктория ТерзийскаОтдавна чаканото музикално  шоу номер 1 на България започна с лайв изпълнение на всички ментори в конкурса. И разбира се със скандал.

На фона на безспорните гласови данни на Преслава, Миро и Данчо Караджов, гласът на Вики от „Мастило“ беше бледен и дразнещ и ако се явяваше за участник в конкурса, може би щеше да бъде скъсана на кастингите, коментираха във Фейсбук. Терзийска видимо бледнееше пред всички и даже определено дразнеше. гласът на БългарияНе съм привърженик на чалгата, но една до друга Преслава и Вики са като учителка и некадърна ученичка, написа възмутен фен на предаването. Други попиха кой е пробутал такава певица като жури на музикален конкурс, когато самата тя не става и ако се яви на конкурс, ще я скъсат. Трети припомниха, че миналата година тя беше водеща на „Гласът на България“ и там също се представяше така неубедително, както и сега. Заедно с Мартен те си забравяха репликите пелтечеха, а накрая Вики си изгуби гласа и няколко предавания подред ги изкара на дрезгав фалцет.

Част от участниците пеят много по-добре от нея, заявяват фенове в мрежата, а близки до състезателите в нейната категория ужасено питат на какво може тя да ги научи. Търсим Гласът на България, а една от журито не може да пее, пък миналата година показа и че не може да го води. Паметливи се сещат, че имаше доста негативни коментари и срещу водещите миналата година и е най-малкото несериозно един от тях да стане жури. За разлика от менторите, участниците се представиха на сравнително добро ниво, личи си, че са амбициозни, че борбата ще е сериозна. Но този път всички се питат каква ще е наградата на този, който спечели, защото миналата година наградата за Стелияна бяха само ръкопляскания и неизпълнени обещания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DteOt3bcJN8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Пак си търсите сензации ми се струва.
    Аз пък поздравявам всички участващи, жури и хората от БТВ, които реализират това предаване. Предпочитам да гледам него пред редица други.

  2. Журито ми харесва , четиримата са много мили .Няма я агресията каквато съм наблюдавала в поведението и изказванията на други членове на журита.А нали от екрана трябва и да се възпитава , а възпитанието става чрез добрия пример ! Слушам внимателно изпълненията на участниците , много музикални и талантливи хора, българите сме уникални. Но чувствам и огромното напрежение , особено преди излизане на сцената.Мисля ,че тези , които са с по-голям опит или по-стабилни психически се представят по-успешно. А дали би могло да се даде още шанс на по-притеснителните , но не по-малко даровити участници ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *