„Гласът на България“ си остава на екран, Слави също

Слуховете, че „Гласът на България“ няма да има издание тази година са пуснати от хора, които завиждат на рейтинга на телевизията ни, казаха от Би Ти Ви. Това беше най-гледаното шоу през 2011 година и предизвика бурен интерес не само в ефир, но и в сайта на предаването. Там бяхме буквално залети от гласувания.

 Никой не спира такова предаване, още повече, че форматът съществува в много страни. „Гласът на България“ ще го има и ще се излъчва по телевизията. Оттам само не уточниха в колко часа. Най-вероятно той ще е конкурентен на Брадърите. Слух е и че Слави Трифонов е изгонен от предаването. В момента го подготвя неговата продуцентска фирма „Седем осми“ и вече текат усилено подготвителните работи. Кастингите пък приключиха и са избрани истински таланти, които ще се състезават на сцената. Този път имало много открития и битката щяла да бъде оспорвана. Вероятно дезинформацията се е получила, защото се отлага стартът. Той няма да е през септември, а пред октомври, казаха организаторите.

Екипът е излязъл в кратка ваканция, за да събере малко тен и сили за работа след убийствените горещини. Кирил Маричков наистина няма да бъде в журите, признаха от телевизията. Той имал ангажименти, които съвпадали по време с предаването. По-вероятно обаче е друго – по-ниските хонорари в този сезон да са обидили певеца, защото той наистина работи много и даде всичко от себе си в първото издание, но това всичко все пак струва и пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SdJ6wj5jXD4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.