Яна Маринова опипва Калин Врачански отпред

Яна Маринова

Силно еротичен скандал се развихри! Сексапилната, дългокрака, руса ексманекенка и настояща актриса Яна Маринова се съблече по бельо и опипа колегата си Калин Врачански!

Освен това мощно се надупи  на Асен Блатечки в хасковския спектакъл „Смях в залата“, където се разиграват въпросните сценки.

Първите снимки от съботно-неделната премиера са факт. И са доста горещи! „Смях в залата“е спектакъл, режисиран от Асен Блатечки, който показва какво се случва зад колисите в една театрална трупа. И събира три от най-известните лица на сериала „Стъклен дом“. Като една истинска актриса Янчето се съблича, без да му мисли много – много. Добре, че преди това е била манекенка, та да има какво да покаже.

Преди да захвърли дрехи и задръжки, Яна е в прасковено – розова рокличка, която е толкова къса, че навява мисли за прегрешение. Маринова е облечена, но това не й пречи да развратничи. Тя най-безсрамно опипва сценичния си партньор Калин Врачански.

Калин Врачански

Първо го сграбчва за задника, после проверява дали и отпред всичко му е наред. И още; умилквания, седене в скута и пр. интимни нежности.

Минута по-късно Яна вече е на колене на сцената. От пълната голота я делят само едни бели гащи, сутиен, чорапогащник и сребристи обувки. Това явно не смущава нито Яна, нито зрителите на „Смях в залата“, защото публиката възнаградила пийп шоуто с мощни аплодисменти. Ние обаче знаем защо! И то няма нищо общо с Мелпомена или термини като „режисура“, „мизансцена“ и „диафрагма“.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *