Шок! Кобрата пребил Андреа?

КубратПочитателите на Андреа сериозно се притесняват за нея, тъй като от цяла  седмица  тя качва снимки в мрежата само със слънчеви очила.
Блондинката в момента е в Турция и си прекарва добре там, видно от фотосите. На 7 март тя пя пред феновете си в Чорлу, обаче  реши да поостане няколко дни в южната ни съседка, за да разгледа града и най-вече да се отдаде на шопинг из местните бутици.
Андреа не държи живота си на тъмно и на ден качва поне по няколко снимки във всички известни социални мрежи, но на фотосите  е с огромни много тъмни слънчеви очила. Това веднага  породи множество въпроси сред почитателите й и враговете й. И двете групи са категорични, че тя не обича очилата, рядко си ги слага, пък и в момента в Турция е дъждовно и мрачно и няма нужда да се пазят очите от яркото слънце.
 Една част от коментиращите предположиха, че блондинката е изяла някое кроше от половинката си Кубрат Пулев, който е доста известен с ревността си.

То на него това му остана, след като цял свят видя как го би Кличко, сега явно  е достоен противник само на жени и само тях може да бие, злорадо подхвърлят в чалга средите.

Според други коментиращи, двойката е фен на хард изпълненията в леглото и така певицата се е контузила по лицето.
Преди няколко дни Андреа качи снимка от ваната в хотела си, запечатала романтиката от присъствието им там  с Кобрата. „Може би докато са правили бурен се*с, да се е ударила някъде, едва ли Кубрат ще я удари и то в лицето”, оправдават я почитателите й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *