Шок! Андреа се Щракна Гола!

Андреа голаФолк дивата Андреа непрекъснато  изненадва своите почитатели, но този път задмина сама себе си.

Певицата първо замина за Дубай и се забули с фередже. Там позира с нестандартното си облекло пред фотографите и мнозина го изтълкуваха противоречиво: От каприз и приумица, до солидарност с жените от арабския свят, които са в неравноправно положение. Естествено, че на певицата и през ум не й минава да защитава някакви социални и благородни каузи и вероятно дори не подозира за тях. Фереджето е просто част от новия й клип, който скоро ще бъде пуснат да се върти в интернет и по телевизиите.

И ако арабското облекло не направи особено впечатление на феновете, то втората част от клипа, на която е пусната само обложката, буквално ги изправи на нокти или други неща.
Половинката на Кубрат  публикува и шокиращата  обложка, която рекламира новото й  парче с Азис „Докосвай ме“.  На нея чалгаджийката  позира чисто гола, само по пера на главата и маска на очите.

Кадърът е като част от роман за куртизанки, или направо от розов филм. Освен перата, Андреа има и коланче от скъпоценни камъни, което никак не прикрива „най-милото й“, а подчертава и насочва вниманието към него.

Нашите изпълнителки явно се изчерпаха и сега се състезават не коя по-скъп тоалет има, а коя е по-гола от другите, коментират в мрежата.

Наблюдателни пък са сигурни, че върху фотото е играл як фотошоп. Всички си спомнят леко тромавата Андреа, която се опитваше да танцува в „Денсинг старс“. Нито краката й са толкова дълги, нито са толкова слаби. Фенове, които ходят на нейни участия, също са озадачени кога певицата се е източила и е заприличала на фиданка.

А как гледа Кубрат на новото амплоа на годеницата си, остава загадка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Xx0OJVRFZeI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *