Преслава заряза Гъмов, бил нетърпим и досаден пияница

Гъмов Праслава бебеПреслава тотално е зарязала  Станимир Гъмов, с когото станаха опасно близки във „ВИП Брадър“.

Двамата се прегръщаха демонстративно, мляскаха се пред екрана, прегръщаха се влюбено и накрая толкова често се срещаха след края  на предаването, че основателно се  появиха слухове, че тайно имат любовна връзка. Преслава ходеше прехласната на куклени пиеси, двамата вечеряха тайно в романтични ресторантчета, а папараци ги преследваха непрекъснато, за да разкрият истинските им отношения.

Само две месеца след „ВИП Брадър“ от тяхната  близост няма и помен.  Певицата панически избягва актьора, крие се от него, не му вдига телефона и не само, че не топли леглото му, но го е извадила и от кръга на добрите си познати.

В светските среди упорито се говори,  че Гъмов още повече започнал да прекалява с чашката и забравил всякакво благоприличие. Държал се грубо с приятелите си и близките си, особено с тези, които били най-близо до него, нагрубявал ги, псувал ги и употребявал вулгарни думи. Най – вероятно той е приел Преслава за поредния си спаринг-партньор и е започнал да изпитва пиперливия си език върху нея и да я излага пред останалите, смятат нейни приятелки. Тя била буквално алергична към грубияни и точно затова се махна от Бирмата. Когато видяла в лицето на актьора истината – един влюбен в алкохола и егото си човек, който изпитва удоволствие да наранява другите, бързо го сравнила с Георги Станоев и разбрала, че са от едно тесто. Затова и рязко прекъснала отношенията си и тотално се дистанцирала от него.

Наскоро Гъмов пък призна, че в момента не се вижда с никого от съквартирантите. Всички ме отбягват, явно съм им доста неприятен. Но не ми пука.

Той си бил самодостатъчен и не му трябвали навлеци на главата, казва самоуверено кукленият актьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9YGHpV12_pY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *