Що за мъж е Гъмов? Яхнал Преслава, нарича Кичка овча кожа и червей!

Гъмов смешенХората, които ще се борят за победа във „ВИП брадър“ 2015 вече са  ясни. Това са  дует „Ритон“, Джино, Станимир Гъмов и Ернестина Шинова.
Те получиха най-много положителни номинации от своите съквартиранти, а  за зрителското одобрение ще се борят Кичка, Кристина Димитрова, Светлана и  Люси Иларионов.
В началото Гъмов театрално се разплака от умиление, че води класацията и останалите казват добри думи за него. Но когато Кичка заяви, че за нея категорично той не бива да спечели, сълзите пресъхнаха и по лицето му се появи гняв и злоба.
Аз такъв мъж не съм виждала, Биг Брадър.  Нарече ме тъпа. Нарече ме куха. Нарече ме комунистическа певица, макар и да знаеше, че точно този режим ми взе за две години  паспорта, не ми разреши да пея в чужбина, спря и излъчването на песните ми по радиото.
Той е груб, самовлюбен, егоцентрик и за една бутилка вино или уиски е готов да лази на четири крака в изповедалнята. Затова за мен е най-недостойният да спечели предаването.
Гъмов, който се чувства най-големия вип и използва близостта на Преслава още повече да вдига акциите си, буквално избесня.
Той се нахвърли на Кичка, в началото иронично, казвайки, че трябва да получи Оскар за изпълнението си, а после изпусна нервите си съвсем и я нарече овча кожа и червей.
Съквартирантите се опитаха да го спрат, но той  вече беше извадил истинското си злобно лице на показ и крещеше по певицата, бълвайки обида след обида.
Това ли са виповете на България, отново попитаха зрителите и буквално разкъсаха Гъмов на парченца във форумите.

https://youtu.be/mzIS1bn-rBU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Преслава се унизи толкова много !Какво си го запрегръщала с това нищожество което не уважава жената,а обижда и ругае, това на какво прилича?
    Неприятен човек!Кичка може да му бъде майка,какви обиди какво чудо,продуцентите защо го допущат това нещо!!!!
    Кичка е звезда и всички я знаят,а Гъмов бил артист,не съм го виждал,къде и в кой филм?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *