Николета ще даде развод на Валери, само ако го остави гол и бос

Николета бяснаНиколета Лозанова и Валери Божинов все още са женени на хартия  и причината за това е, че инатливата плеймейтка не дава развод на мъжа си.
Раздялата на най-одумваната светска двойка стана  през февруари тази година, но Лозанова  отказва да подпише документите за официалния развод и разиграва бившия си. Нейни приятелки издадоха, че тя се е заинатила яко и ще се разведе, само ако някой достоен кандидат й поиска ръката и тя триумфално  мине под венчило с него.
Имало и второ условие. Николета била съгласна на развод, при положение, че  получи половината от парите и имотите на Валери. А това е огромна сума.  Дребната плеймейтка  поискала поне 5000 лева месечна издръжка за дъщеря им Никол, защото детето трябвало да живее в лукс, а освен това  футболистът да й прехвърли  име апартамента, в който живеят с Никол  в момента в квартал „Витоша“. Имотът е шикозен, голям е над 180 квадрата и заедно с мебелите, картините и тузарското  обзавеждане струва повече от  600 000 лева.
Валери отдавна плаща солиден чек на Алисия, за да гледа сина им Валерко. В момента дава същите пари и за Никол, за да не я лишава от нищо.
В същото време обаче не е склонен да се раздели със спестяванията си и апартамента си. Той твърди, че държи  неопровержими доказателства за изневерите на съпругата си и може да ги покаже в съда. Тогава не само няма да й присъдят нищо, а може да му дадат и правата върху Никол, само че той не знае какво да я прави и не може да я гледа сам.
В момента държал Николета в ръцете си и водел преговори да се разберат за развод по взаимно съгласие, а тя да не бъде толкова алчна.
Няма да й позволя да ми изпразни джоба, категоричен е футболистът и вече се оглежда за друга булка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *