Какви ги вършиха Гъмов и Преслава под завивките? Вижте!

Гъмов Преслава сексМладата влюбена двойка Преслава и Гъмов съвсем се вживя в ролята си. Двамата не само по цял ден си разменят целувки и прегръдки, но се шмугнаха и в едно легло.

Този път за цяла нощ. Заради тях не можаха да спят и Светлана и Люси, тъй като умираха от любопитство какво точно се случва под завивките. Светлана даже беше седнала в леглото да бди.

Гушкания, стенания, звук от целувки, въртене, наместване, всичко това се чуваше из тъмната спалня и буквално държа съквартирантите на крак, за да не изпуснат нещо. Със сигурност актьорът опипа грухтейки цялото тяло на любимата, а какво се случи по-нататък, само продуцентите знаят.

Доста загрижено и любопитно на другата сутрин Ернестина приклещи Преслава в двора и я попита истински чувства ли изпитва и дава ли си сметка, че двамата са различни вселени. Ние, актьорите, живеем бохемски, но бедно. Плащат ни колкото да оцеляваме. Ти си свикнала на друг живот. Около теб всичко е лукс, можеш да имаш красиви неща и богат живот, а той със сигурност няма как да ти го осигури.

Зная всичко това. В момента съм объркана и не зная какво чувствам. Не мога да дам категоричен отговор. В главата ми е пълна каша. Но проблемът не е в парите. Имала съм бедно гадже, което съм издържала и зная какво е. А той е мил, забавен, не съм сигурна това любов ли е, или просто залитане, призна фолкаджийката.

https://youtu.be/l46yY9pGghY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *