Радина и Деян фалираха, останали само на актьорски заплати

Деян РадинаРадина Кърджилова и Деян Донков са пред финансов фалит, твърдят техни близки.

Актьорите буквално мизерствали с малките си заплати от театъра и едва се оправяли, а хладилникът в шикозния им апартамент бил полупразен. Откакто Деян стана веган, храната му е много по-скъпа и яде много повече като количество, за да се засити. А за това трябват пари.

Радина едва пощипва яденето като врабче, но и за това са нужни средства. Тя трябва да си купува и тоалети, защото не може да ходи на светски партита с дрехи втора употреба.

Досега и двамата се снимаха в  сериали, или реклами, но от известно време  никой не ги кани поне за реклами и двойката е стигнала  до ръба на оцеляването.

Понеже са бохемски  натури, на двамата  е изключително трудно да се справят с финансовото си положение, да разпределят средствата си, да ги харчат разумно, а не да остават без една стотинка десет дни преди заплата. Доскоро те не правеха сметка на парите си, тъй като имаха достатъчно от халтури, но и това кранче пресъхна.

Те даже тръгнали пеша на работа, за да пестят средства. Поредният слух, че Радине е бременна, предизвика смях в гилдията.

Те себе си не могат да изхранят, камо ли бебе. Едно бебе иска много разходи, а самата Радина е като изгубено дете и брои стотинките в портмонето си, за да си купи едно кафе,  коментират приятелите им.

https://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *