„Стъклен дом” оскверни Централните софийски гробища

Звездният колектив на " Стъклен дом "
Звездният колектив на " Стъклен дом "

Една от сцените на новия сезон на нашумелия сериал на Би Ти Ви „Стъклен дом” се развива на гробищата това стана ясно преди броени дни. Екипажът на култoвия сериал обаче демонстрирал безкрайно неуважение към покоя на мъртвите, възмущават се работниците на Централните софийски градски гробища. Калин  Врачански, Радина Кърджилова, Луиза Григорова , кандидат – вицепрезидента на БСП Стефан Данаилов и компания всячески се заблавлявали и кикотели над вечния дом на хиляди покойници. От звездната плеяда липсвала само Елена Петрова, дали именно тя не е мъртвеца…

Актрисата насъбра доста черни точки особено след като я хванаха пияна зад волана, а и из форумите непрекъснато бива критикувана за дървената си игра….

Радина Кърджилова и Юлиян Вергов- новата звездна двойка ?!
Радина Кърджилова и Юлиян Вергов- новата звездна двойка ?!

От Софийски градски гробища са безкрайно възмутени от актъорския колектив на „Стъклен дом”. Арт гилдията без грам респект към мястото, изпотъпкала тревата, за която се грижел персонала  на гробищата.  Най – злокобно впечатление направила новоизгрялата звезда Радина Кърджилова, за която в медиите активно се шуми, че е причината за развода на баща си в сериала актъора Юлиян Вергов. “Момичето е хубаво, но надменно. Държи се снобски и раздава задачи наляво и надясно”, възмущават се  служителите на централните гробища….

Независимо, кой умира във сериала в новия сезон е ясно едно актъорите може и да го изпратят впечатляващо за пред обектива, но поведението им зад кадър е меко казано неприлично и не на място… От Централните софийски гробища обаче може да се възмущават от надмеността и неуважението на екипа на „Стъклен дом, но са категорични, че няма да разкрият големият въпрос кой е покойника….

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *