Шокиращ хонорар лапва Преслава за празниците! Виж тук:

Преслава опашкаЗашеметяващ  хонорар ще  вземе  фолкдивата Преслава само за едно  свое участие.

Бившата брадърка, която май беше влязла в Къщата наистина да си почине,  ще прибере  15 бона за малко повече от два часа на сцената.

Според тарифата, обявена официално,  хонорарът на Преслава е седем хилядарки, обаче при особено голямо търсене, той се увеличава. Точно тя била най-търсената за студентския празник, затова тя и Митко Пайнера ще лапнат двойно по-голяма сума. Отдавна е уговорено тя да бъде на 8 декември  в едно от най-модерните и вървежни заведения в Банско – „Весело село“. Там се правят огромни купони, местата са много и въпреки това са заети още отпреди  месец, тъй като оттам успели да ангажират Преслава и името й веднага привлякло младите ни надежди в науката. Съседните заведения също се напълнили, тъй като празнуващите се надявали да се смесят в тълпата, когато певицата вземе микрофона и да потанцуват на аванта.

Преси имала куп покани от цялата страна да пее на пиещите до зори студенти, но се съгласила само на най-скъпата оферта. Друга година тя се скъсваше от участия и се местеше от чалготека в чалготека  цяла нощ, взимайки двоен и троен хонорар, но сега решила да го кара по-спокойно. Изчислила, че от едно място ще вземе достатъчно пари и няма нужда да се мести напред – назад за няколко хилядарки вповече.

Освен това хонорарът й в Брадъра беше астрономически и можеше да изкара с него една година, без да пее. Разбира се, тя никога не би си позволила да слезе от сцената и да се отдаде на почивка и на забрава.

Тази години Преслава е взела решение да наблегне на участията  по Коледа и Нова година, които никак не са малко. По време на десетдневните празници тя е ангажирана почти всяка вечер в различни градове и заведения, а хонорарът за участията й също  ще бъде двоен.

За сравнение – кукленото шоу на Гъмов не е поканено в нито един ресторант да весели гостите за Нова година.

https://youtu.be/OHVT1RNIPz8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *