Шок! Тумор стопил бюста на Преслава!

Преслава пиянаЕдновременно с прогресивното си отслабване, Преслава остана почти без  гърди.

Напълно нормално е при спадането на общото тегло, големият бюст да поувисне, независимо от възрастта на жената. Така се случило и при певицата, но причината не била само тази.

Преси напипала бучка в едната си гърда и се  наложила спешна операция. Интервенцията станала  в Германия, където освен отстраняването на фиброаденома, била направена едновременно и естетическа корекция на бюста на младата жена.

105-сантиметровата й гръдна обиколка била сведена до 90 сантиметра, напълно нормални за ръста и теглото й. Това обаче веднага направи впечатление на феновете й те горещо я помолиха да не отслабва повече, той като напълно ще изгуби пищния си балкон.

Освен тумор, на Преслава й била открита и язва и на диетата заради болестта  се дължи плашещото й отслабване. Тя обаче не говори за болестите си и твърди, че се чувства добре с новите си килограми и особено с новия си бюст. Всъщност тя не е първата, посегнала към деколтето си. И Деси Слава се отърва от прекалено големите си гърди преди години, защото й пречеха, припомнят си паметливи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *