Йорданка Христова прибра Борис Годжунов от болницата

Борис ГоджуновАристократката на българската естрадна музика Йорданка Христова лично посрещна колегата си Борис Годжунов при изписването му от болницата и го закара до гарсониерата му в „Люлин“.

Изпълнителят на десетки хитове, останали в паметта на цели поколения първо получи инфаркт, след това усложнения от диабет и бе на легло близо месец в болнична стая. Тогава той се пресрами и се изповяда, че няма пари за лекарства. и  живее под прага на бедността. Той получава  инвалидна пенсия в размер на  220 лв. и се подслонява в напълно разбита, обзаведена с вехти мебели  гарсониера в „Люлин”

Борето най-после го изписаха от болница, благодаря на всички, които  го подкрепиха и му обърнаха внимание, коментира певицата с голямо сърце Йорданка Христова, която премълча колко му е дала самата тя, но в дома му го чакал пълен хладилник и платени ток и парно. Данчето даже оставила парче от легендарния си тиквеник.

Тя се включи активно и в концерта, които ще изнесе благотворително със свои колеги  на 28 декември. Гилдията се мобилизира и мнозина ще пеят, за да спасят от неволите колегата си. Приходите от шоуто ще бъдат дадени на Годжунов, който в момента разполага с два лева джобни на ден и няма с какво да си купи лекарствата. Не е удачна датата 28 декември, много хора ще липсват от столицата заради празниците, притеснява се Йорданка, но се надява да подпомогнат колегата си с прилична сума.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *