Черната Златка ще бременее в чужбина

Златка БобиПлеймейтката Златка Димитрова ще се премести в друга държава, ако се случи да забременее втори път. Тя щяла да живее в странство и да роди там, а после да се върне с отрочето обратно.

Плана си за бягство тя направила заради  медийния шум, който съпроводи бременността й още по-големия такъв, след като бебето й почина в утробата й  месец  преди термина за раждане заради получен сериозен проблем със сърцето.

Бургазлийката сега съжалява горчиво, че е споделяла непрекъснато информация за детето в социалните мрежи. Тя обвинява медиите за шума, но не се сеща, че най-голямата вина беше нейна. Тя всеки ден постваше какво е състоянието й, самата тя обяви, че е изгубила бебчето, после дълго рида и се заканва да я оставят на мира, но продължаваше да пише в профила си. Даже сама сложи снимка от болницата след операцията и всички медии я цитираха.

В кошмарната  нощ Златка отказала да види мъртвото си отроче, но после се решила. Ако  се беше случило в началото в първите месеци, ако беше само някакъв зародиш, може би нямаше да е подобна реакцията ми. Но като видиш едно бебе,  напълно оформено,  но безжизнено, тогава имаш  реална представа какво си загубил.  И го помниш цял живот, споделя Димитрова. Тя още пази теста си за бременност и снимките от ехографа, в специална папка, която е скрила, но някой ден ще я отвори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *